Reiki Jivana

Zuidveen

Over mij

Mijn naam is Alida van Uden-Bult en eigenlijk woon ik al mijn hele leven in Zuidveen. Ik ben er opgegroeid en na een uitstapje van drie jaar woon ik hier al weer 17 jaar samen met mijn man en twee zonen.

Na de MAVO en de HAVO heb ik de 3-jarige dagopleiding doktersassistente gevolgd te Zwolle en vanaf 22 –jarige leeftijd ben ik als doktersassistente / medisch secretaresse gaan werken.

Zo rond mijn 37e jaar ben ik samen met een paar vriendinnen een meditatiecursus gaan volgen. De spirituele wereld was zo boeiend dat we daarna nog een cursus “Aura heeling”, en “Ontmoet je gids” hebben gevolgd. Na twee jaar verhuisde onze coach waarna de lessen enige tijd stil hebben gestaan. Zo rond ons 40e jaar troffen we een andere coach en hebben we de volgende cursussen gevolgd:

  • Intuïtieve ontwikkeling
  • Werken met je intuïtie
  • Mediumschap


We zaten op het moment is ons leven waarin we dachten: laten we het zo, gaan we wat anders doen, wat willen we nu precies. Sommige noemen het een mini midlife crisis, wij hadden gewoon zo iets van: als we wat anders willen doen moeten we het nu doen, maar wat willen we nu precies gaan doen?

Tijdens de eerste cursus werd het idee geboren om wat te gaan doen met mijn “handen”. Laat het nu zo zijn dat bij deze coach wij ook onze inwijding/initiaties voor Reiki konden ontvangen en in oktober 2009 werden we geïnitieerd in Reiki I (mijn vriendin Marianne, Liesbeth en ik). In maart 2010 werden we geïnitieerd in Reiki II. Op den duur wil ik graag ook geïnitieerd worden in Reiki III. Niet omdat ik dan andere mensen zou mogen initiëren maar omdat, voor mijn gevoel, ik dan optimaal gebruik kan maken van de Reiki energie en de Reiki technieken. Marianne en ik behandelen elkaar , leren van elkaar en tevens bezoeken we regelmatig een Reiki oefenavond bij iemand die is geïnitieerd in Japan.

Reiki is goed te combineren met Aura heeling en vaak gebruik ik deze technieken ook tijdens een Reiki behandeling.
Op dit moment vinden de behandelingen nog plaats in huis maar eigenlijk is het de bedoeling dat er een separate ruimte komt waarin ik de behandelingen in alle rust kan geven.

Printer Friendly Page
Send this Story to a Friend